Untitled Document
 
Étkeztetés
Azok számára akik szociális körülményeik miatt, tartósan vagy átmenetileg étkeztetésükről gondoskodni nem tudnak, ebédet biztosítunk: helyben fogyasztással, elvitellel, szükség esetén házhoz szállítással. Orvosi javaslatra diéta igényelhető.
További részletek...
 
Házi segítségnyújtás
Megszokott környezetben gondoskodunk azokról a személyekről, akik önmaguk ellátására önerőböl nem képesek.
További részletek...
 
Idősek klubja
A szociális és mentális támogatásra szoruló idős emberek részére napközbeni ellátást nyújtunk, állapotmegtartó és javító szolgáltatásokat biztosítunk, szabadidős programokat szervezünk.
Description: http://www.inszi.hu/images/kepek/DSC05006kicsi.jpg
További részletek...
 
Demens nappali ellátás
A Nyugdíjasház Alapszolgáltatási Részközpont, Felsőbalokány úti Idősek Klubja demens személyek nappali ellátását is biztosítja, kiscsoportos formában, az idősek klubja részeként
További részletek...

Kapcsolat Klub
Pszichiátriai Betegek Nappali Ellátása.
A Kapcsolat Klub elsősorban a krónikus pszichiátriai betegséggel élők, hozzátartozóik, mentális gondokkal küzdő érintettek jelentkezését várja.

További részletek...

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásaink

   
Közösségi Pszichiátriai Ellátás
A közösségi pszichiátriai ellátás célja, hogy a krónikus pszichiátriai betegséggel élőknek komplex pszicho-szociális segítséget nyújtson a mindennapi életvitelben, a hétköznapokban felmerülő problémák kezelésében, megoldásában.
További részletek...
   
 
Jelzőrendszeres házi segítségnyújtás
Ez a szolgáltatásunk azok számára ideális, akik otthonukban magányosan élnek és váratlan krízishelyzetben más személy segítségére nem számíthatnak.
További részletek...
   
Otthoni szakápolás
Háziorvos ill. szakorvos elrendelése alapján meghatározott tevékenységre és vizitszámra igénybe vehető szakápolási és szakirányú terápiás egészségügyi szolgáltatást nyújtunk.
További részletek...
 
 
 
 
 

 
 

INTEGRÁLT NAPPALI SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY
www.inszi.hu      Pécs, Felsőbalokány u. 1  Tel:(72) 534-876, Fax: (72) 215-470    info@inszi.hu