skip to Main Content
INTEGRÁLT NAPPALI SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY Pécs, Felsőbalokány u. 1./F +36 (72) 534-876 info@inszi.hu

Pszichiátriai Betegek Nappali Ellátása

A nyár folyamán elindult a Meseterápiás csoportfoglalkozás, melynek keretében a résztvevők megtapasztalhatják a meséken keresztül miképp lehetséges feldogozni az érzéseket, emlékeket és életesemények történéseit.

Augusztusban lehetőség adódott a klubtagok számára a Misina Természet- és Állatvédő Egyesület által tartott állatasszisztált terápiás foglalkozásba betekintést nyerni, és ezáltal megtapasztalni egy állat megértő közelségéből adódó pozitív élményeket.

Az ősz folyamán szociális ellátásban és egészségügyben tevékenykedő szakemberek számára workshopokat szervezünk, mely keretében lehetőséget biztosítunk az Intézményünk munkájának megismerésére. A résztvevők betekintést nyerhetnek az itt végzett feladatokról, a munka specifikumáról, sajátélmény keretében részt vehetnek egy-egy csoportfoglalkozáson.

Szeptember hónapban a Fejlesztő Foglalkoztatásban készített termékek megvásárolhatóak az Apáca utca 12. szám alatt található intézményünk telephelyén hétfői napokon 13.00-16.00 között. Ahol szívesen várunk minden érdeklődőt, aki szeretne betekintést nyerni mentális nehézséggel élő emberek által készített kézműves termékek tárházába. A vásárlásból keletkezett bevétel teljes egészében a Fejlesztő Foglalkoztatás további tevékenységét szolgálja.

Back To Top