Skip to content
INTEGRÁLT NAPPALI SZOCIÁLIS INTÉZMÉNY Pécs, Felsőbalokány u. 1./F +36 (72) 534-876 info@inszi.hu

Az INSZI Pszichiátriai Betegek Szociális Ellátását biztosító Részközpont a tavalyi év márciusától új szolgáltatási formával bővült, a Pszichiátriai Betegek Fejlesztő Foglalkoztatásával.

Az Intézmény eddig a Közösségi Pszichiátriai Ellátás és Pszichiátriai Betegek Nappali Ellátás keretein belül foglalkozott olyan krónikus pszichiátriai betegséggel élő személyekkel, akik optimális farmakoterápia mellett is reziduális tünetekkel, kognitív deficittel, pszicho-szociális problémákkal küzdenek. Többségüket jelentős készségcsökkenés, ingerszegény környezet jellemzi, szociális kapcsolataik beszűkültek, teljesen egyedül vagy sokszor családban, de magányosan élik mindennapjaikat. A fejlesztő foglalkoztatás azok számára kíván munkajellegű foglalkoztatást nyújtani, akiknek a másodlagos munkaerőpiacon eddig nem volt lehetősége elhelyezkedni pszichoszociális problémáik következtében, viszont rendelkeznek olyan mértékű aktivitással, hogy napi szinten támogató, védett közegben részt tudnak venni a foglalkoztatásban, terápiás céllal alkotó tevékenység végzésére alkalmasak.

Termékeink megtekintésére és megvásárlására Intézményünkben, az Apáca utca 12. szám alatt van lehetőség. A fejlesztő foglalkoztatásba való bekapcsolódás feltétele a Közösségi Pszichiátriai Ellátás vagy a Pszichiátriai Betegek Nappali Ellátásában való részvétel és a szükséges feltételek megléte.

A termékek legegyszerűbben itt tekinthetőek meg.
Elérhetőségeinket itt találja.

fejleszto-foglalkozas-szolg-02
fejleszto-foglalkozas-szolg-01
fejleszto-foglalkozas-szolg-03
Back To Top